onsdag den 17. juni 2009

Nat på biblioteket

Den sovende pige hedder Freja Andersen, og hun er 10 år gammel. Hun var et af de 27 børn, der overnattede på Slagelse Bibliotek til Bibliotekets Døgn.

Til natten var der popcorn- og slush-icemaskine. Arrangementet begyndte klokken 23.00, hvor der blev spillet på playstation, wii, spist slik og hygget. Klokken 04.00 var det med at være klar, for der skulle børnene på natløb rundt i bibliotekets mørke kældergange, hvor børnene havde pandelygter på. Billedet her er taget umiddelbart efter løbet. Her faldt flere af børnene omkuld i deres soveposer, mens det begyndte at blive lyst.

Arrangementet var for vores Bogædere, som er en gruppe af børn, der interesserer sig for bøger, og som mødes hver tredje uge på Slagelse Bibliotekerne for at tale om de titler, de har læst siden sidst. For hver gang læser de bøger inden for et nyt emne. Alle bogædere måtte tage en ven/veninde med, og det havde de alle sammen gjort. Freja havde en rigtig god nat, og hun synes især, at orienteringsløbet var sjovt. Der blev serveret morgenmad for en flok trætte børn klokken 07.30.
Janni Nolting

Ingen kommentarer: