onsdag den 17. juni 2009

LOG IND MED SIGNATUR

Når du besøger Slagelse Bibliotekernes hjemmeside for at reservere bøger eller se din status, kan du som hidtil logge på ved at indtaste dit lånernummer og din pinkode. Men du kan faktisk også logge dig ind på bibliotekssystemet med digital signatur.
Klik på Nem Log-in logoet, og du kommer videre til en side, hvor du bruger din digitale signatur som sikker login. Nem Log-in er etableret i et samarbejde mellem kommuner, regioner og stat og udgør en fælles indgang til offentlige myndigheder. SKAT er operatør for løsningen. Den fælles indgang betyder, at du kun behøver at logge ind ét sted for at identificere dig over for de forskellige myndigheders selvbetjeningsservices, herunder biblioteket.

Efter log-in vil du automatisk blive stillet tilbage til den hjemmeside, som du kom fra. Log-in sker ved brug af digital signatur, som skal være tilgængelig på din computer. Dette giver en sikker identifikation af dig som person eller medarbejder over for myndighederne, så du kan være tryg ved, at andre ikke kan logge ind på dine vegne.
LPJ

Ingen kommentarer: