tirsdag den 7. april 2009

Ny hjemmeside

Som nogle læsere måske allerede har opdaget, har Slagelse Bibliotekerne nu kun én hjemmeside: http://www.slagelsebib.dk/

Den er endnu i sin vorden og vil løbende blive udbygget - men det vigtigste er, at man som bruger af Slagelse Bibliotekerne nu kun skal kigge ét sted.

Én base - én hjemmeside
Biblioteksbasen har allerede været fælles i over to år, men der er måske grund til at minde om, at når man som låner bestiller materiale i den fælles base, bliver det sat til afhentning på dét af bibliotekerne, hvor man oprindelig er meldt ind. Når man ser materialerne i oversigts-formatet, kan man ikke umiddelbart se, i hvilken afdeling, det er hjemme.



Klik på selve titlen for at se, hvor materialet befinder sig - her er det kun hjemme i Vemmelev, så hvis man er låner i et af de andre tre biblioteker, går der altså en dag eller to, inden den er klar til afhentning på dit eget lokalbibliotek.


Hvad er nyt?
Hele personalet: Nu kan man på hjemmesiden se, hvem der arbejder på Slagelse Bibliotekerne. Mange af de ansatte kan man risikere at møde på flere af afdelingerne, blandt andet i publikumsbetjening og til kurser. Der er anført telefon og mail adresse til alle de ansatte, så brug dem endelig! Det er også ansatte, der dukker op, når du klikker rundt på hjemmesiden!

Alle kurser og arrangementer: I Kalenderen står alle kurser, udstillinger og andre aktiviteter, der foregår på alle kommunens biblioteker. Man kan tilmelde sig kurser telefonisk ét sted (eller ved personlig henvendelse på alle bibliotekerne), mens afhentning af billetter til for eksempel børneteater skal ske på dét bibliotek, der afholder arrangementet.

Alt om Slagelse Arkiverne: Lokalarkiverne i Korsør, Slagelse og Skælskør og Slagelse Stadsarkiv har siden kommunesammenlægningen haft fælles ledelse og fælles budget, men de har hver især en række forskellige opgaver - som man kan læse meget mere om på hjemmesiden.

Inspiration: På den ny hjemmeside har vi udvidet "afdelingen for inspiration", dels med månedens nye materialer (som også kan ses direkte i biblioteksbasen), dels med en blog:
http://slagelsebibliotekernessnak.blogspot.com/ hvor vi fremover skriver løst og fast om Slagelse Bibliotekerne & Omegn.

Kontakt os: Det er vigtigt for os, at brugerne siger deres mening. På siden KONTAKT er der en formular til vores spørgetjeneste, hvor vi svarer senest dagen efter.

Fortæl os hvad du savner allermest
Er der noget på hjemmesiden, som du savner (det er der sikkert) - eller er der noget, vi kunne gøre bedre (helt sikkert!), så henvend dig til mig på Telefon: 58 57 39 24 - eller E-mail: makel@slagelse.dk

Hellere i dag end i morgen. - God fornøjelse med den nye hjemmeside!
Mai-Britt Kelstrup

Ingen kommentarer: