tirsdag den 7. oktober 2008

Populær arbejdsplads

Slagelse Bibliotekerne må være én af landets mest populære arbejdspladser. To ledige stillinger har været opslået, og vi er nærmest druknet i ansøgninger. - Den elektroniske postkasse har sagt pling gang på gang, postvæsenet har haft breve med i sækken, ja, en enkelt ansøger tog selv fra København til Slagelse for personligt at aflevere sin kuvert! - Ikke færre end 186 ansøgninger var indkommet, da fristen udløb den 18. september kl. 12.00. Et flot tal og kun få var sendt, fordi ledige p.t. skal søge 4 stillinger om ugen. Der var derfor omkring 180 fuldt seriøse ansøgere. Stadig et højt tal.

KOMMUNIKATIONSSTILLINGEN I FOKUS
De fleste lægger billet ind på en stilling som kommunikations-medarbejder. Det gav sig udslag i mange kreative og opfindsomme ansøgninger, som den lille ansættelsesgruppe møjsommeligt har gennemlæst. Andre ansøgere vil gerne være Slagelse Bibliotekernes nye udviklingschef, og også her begyndte nogle ansøgere at udfolde visioner for fremtiden allerede i deres ansøgning.

Der er nu afholdt ansættelsessamtaler, og forhåbentlig bliver de 2 populære stillinger besat så hurtigt, at vi allerede i næste nummer af Feedback kan præsentere de 2 nye medarbejdere, som skal være med til at tegne Slagelse Bibliotekernes profil i de kommende år! - Ærgerligt er det til gengæld, at vi må skuffe så mange udmærkede mennesker, som gerne ville have et job på vores populære arbejdsplads!


Leif P. Jørgensen

Ingen kommentarer: