lørdag den 31. maj 2008

Strik & stress af

Den første tirsdag i hver måned vinteren igennem har en lille flok strikkeglade kvinder (der var altså ingen mænd) siddet med deres strikketøj i Bibliotekscaféen på Slagelse Bibliotek og hygget sig!

De flittige deltagere i Strikkeklubben har strikket trøjer, benvarmere og tæpper, mens andre har strikket sokker og babytøj, og hæklenålen er også blevet luftet. Vi har både fået vendt ret og vrang, og samtidig har vi vendt de lokale og globale nyheder og nok så vigtigt: vi har fået rørt grinemusklerne, for der var gang i snakketøjet fra start til slut. Det var ikke altid, vi kunne holde masken! - Herlige piger, vi glæder os til at møde jer igen

Vi holder sommerferie i Strikkeklubben i juni, juli og august. Vi starter igen med strikkeriet den første tirsdag i september - nærmere betegnet den 2. september, og tiden er fra kl. 15 til kl. 17.00.

I kan finde Strikkeklubben i Bibliotekscaféen på Slagelse Bibliotek, så fat pindene og pak garnnøglerne og mød op på disse dage: den 2. september, 7. oktober, 4. november og den 2. december! - Vi glæder os til nogle hyggelige eftermiddage.
Kirsten Stick

Ingen kommentarer: