mandag den 2. juni 2008

Sommerbogen 2008

Snart er det endelig sommerferie. Forhåbentligt betyder det også tid til at få læst et par gode bøger. Slagelse Bibliotekerne opfordrer igen i år alle børn og unge til at læse løs af hjertets lyst og deltage i feriekonkurrencen Sommerbogen 2008.

I løbet af ferien skal du læse 3 gode bøger, du vælger selv hvilke. Bagefter skriver du en kort anbefaling, der måske kan give andre lyst til at læse en af dine yndlingsbøger. Konkurrencen slutter i august, og måske er du vinder af én af de flotte bogpræmier. Vinderne udvælges af en særligt nedsat gruppe af børnebibliotekernes skarpeste hjerner.

Du kan tilmelde dig på Korsør, Skælskør eller Slagelse Bibliotek fra den 23. juni. Her får du udleveret et Sommerbogskort og de tre skemaer du skal bruge til at skrive anbefalinger på. Hver gang du har læst en bog skal du smutte forbi med anbefalingen på det bibliotek, hvor du er tilmeldt, og få et stempel på Sommerbogskortet. Anmeldelserne kan sommeren igennem læses på bibliotekerne.

Senest lørdag den 23. august skal du aflevere det fyldte Sommerbogskort på dét bibliotek, hvor du er tilmeldt. Der udtrækkes vindere på alle tre biblioteker tirsdag den 26. august kl. 15.30.
Gunver Lynge Olsson

Ingen kommentarer: