mandag den 2. juni 2008

Byens Bedste Bogæder kåret!

Skælskør Bibliotek dannede en smuk ramme om Slagelse Bibliotekernes store fælles quiz for de bogædende medlemmer af læseklubberne i Slagelse, Korsør og Skælskør. Vinderen blev Slagelse.

Omtrent halvdelen af læseklubbernes medlemmer var mødt op til quizzen fredag den 28. marts. Desværre var det en periode med megen sygdom, men det lykkedes at lave 4 stærke hold: Læsehestene fra Slagelse, De Skælskrupskøre 2 og De Skælskrupskøre 3 fra Skælskør samt Quizzerne 1 fra Korsør. Alle klarede det rigtig fint, men det blev Læsehestene fra Slagelse, der vandt. Med sejren fulgte et gavekort til Bøger og Papir på 200 kroner. Skælskør fik en flot 2. plads og et gavekort på 100 kroner. Alle deltagere modtog desuden en bog. Det blev en rigtig hyggelig og meget spændende eftermiddag, og der var også stor opbakning fra forældrene.

Byens Bedste Bogæder er Slagelse Bibliotekernes læseklub, der har kørt i vinterhalvåret 2007/2008 med i alt 40 tilmeldte børn fordelt på de tre biblioteker i Slagelse, Korsør og Skælskør.
Lone Arevad

Ingen kommentarer: